QUÈ ÉS FOTOGRAMES.CAT?

 

Fotogrames és la recopilació d'imatges digitals, on es mostra el treball al llarg dels darrers anys amb la càmera fotogràfica: Arquitectura, història, costums i tradicions, macro-fotografia, retrats, esports, i moltes més activitats que són essència de la nostra història i de la nostra cultura.

Diversos autors col·laboren amb FOTOGRAMES.CAT aportant les seues imatges digitals, que han anat aconseguint en viatges, i amb aquesta aportació, la nostra web us ofereix una visió documentada amb multiples perspectives.

Aquestes galeries d'imatges

han estat visitades ja més de 

13 MILIONS

de vegades des de la seva creació

Des de més de 130 països del món visiten la nostra web!!!

fotogrames.cat segueix sent la galeria d'imatges més visitada del nostre país,

gràcies a l'interès de tots vosaltres

 

 


 

Hi ha actualment més de 550.000 imatges a la vostra disposició, ordenades per conceptes i temes.

Totes aquestes galeries són el resultat d'un treball d'anys amb càmeres digitals; recopilant informació gràfica de Catalunya i el País Valencià, i també les Illes, i a la que s'han afegit galeries d'imatges que pertanyent a d'altres indrets.

Totes aquestes imatges, són un recull, i a la vegada una finestra oberta de la nostra cultura cap a tot el món. Des de l'any 2002 fins als nostres díes, han estat exposades vora les 300.000 imatges, que cíclicament es van renovant, d'acord amb noves propostes i noves activitats; i que diàriament són visitades per una mitjana d'unes 5.000 persones, des de qualsevol racó del món. Per això podem dir que www.fotogrames.cat / www.fotogrames.com es difusora mundialment de la nostra cultura, de les nostres costums, de la nostra societat.

Les galeries d'imatges són actualitzades setmanalment, amb la incorporació de nou material gràfic.

 


inici


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2011