Carnaval Vinaròs 2013


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


Desfilada 2013


1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 


 

Tenim el llibre del

Carnaval 2012,

i preparem ja el llibre del

Carnaval 2013 de Vinaròs

Vols fer la teua reserva?

Clica sobre el llibre i tindràs tota la informació

 

Sense publicitat

96 pàgines tot amb les millors fotografies

Tot imatges de gran qualitat

 

 


 

La Gala de les Reines


Una vegada més estem amb vosaltres per oferir-vos les Imatges del Carnaval de Vinaròs. La Gala de les Reines és el primer acte d'aquest Carnaval difós des d'aquí a tot el món, i ens introduïm en aquest esdeveniment apropant-nos a les Reines del Carnaval, per mostrar-vos detall a detall no només la vistositat dels seus vestits, sinó també les seues expressions més vives en aquest moment -el més important- de les Reines del carnaval vinarossenc.

Us oferim ara 3.815 fotografies, fetes totes amb la llum dels focus, sense flash, perquè el nostre interès està en captar el moment amb el seus colors, tal i com ho han vist els espectadors de l'esdeveniment. Però ens apropem fins a l'ànima de cadascuna de les reines, per a que pugueu gaudir de les emocions de totes les reines del carnaval.

Les fotografies han estat fetes per Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges

Carnaval Vinaròs 2012


Per una correcta visualització, useu Internet Explorer


La Gala de les Reines


 

Fotogrames, com tots els anys, estigué present a la Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs. I com sempre, ofereix aquestes fotografies per a que tot el món puga saber del Nostre Carnaval. Aquesta vegada les fotografies han estat fetes per Mateu Beltran i Laura Soto, i són el preàmbul al document gràfic que estem preparant per oferir-vos del Carnaval de Vinaròs 2012.

Les nostres fotografies no podem dir nosaltres que són les millors, sou vosaltres la gent que com sempre ens visita, qui ha dem donar la seua opinió. Però sí trobareu en les nostres fotografies el color, la calidesa, el moviment i la dinàmica del que representa el Carnaval de Vinaròs, referent del País valencià vers a tot el món.

I si desitgeu tenir les nostres fotografies del carnaval, només heu de trucar al telèfon que hi ha en cada una de les imatges, i parlareu directament amb els autors d'aquestes fotografies.

Esperem que gaudiu de les nostres imatges.

 

Primera part

 

Segona part

Tercera part

Quarta part

Cinquena part


Desfilada Infantil 2012


Primera part

Segona part

Tercera part

 

Quarta part

 


La desfilada del dissabte 2012Són moltes les imatges que estem preparant per a tots vosaltres. Aquesta vegada les desfilades del carnaval de Vinaròs han estat "capturades" per les nostres càmeres des de diverses perspectives, sempre intentant que l'espontaneïtat, la llum i el color sia el nostre principal referent. Aquestes imatges només les podreu veure a la nostra web, i només les podreu encomanar (si desitgeu ampliacions) des de la nostra web segons les indicacions que us posem a la banda del Copyright que hi ha a cadascuna de les fotografies que us presentem.

El treball que us oferim ha necessitat la preparació i optimització imatge a imatge per oferir-vos la nostra visió del Carnaval de Vinaròs. Però el resultat final serà la presència per a tot el món d'un total de més de 20.000 fotografies. Us recordem que la nostra web FOTOGRAMES és el referent mundial del nostre Carnaval, ja que més de 140 països, -com cada any-, visiten les nostres galeries per conèixer una mica més de Carnaval de Vinaròs.

Les fotografies han estat fetes per Laura Soto, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà.

Esperem que gaudiu de les nostres imatges.


1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

8

9

 

10

 

11

12

13

 

14

 

15

 

16

17

 

18

 

19

 

20

 

21

 

22

 

23

 

24

 

25

 

26

 

 

 

 

 


La desfilada del diumenge 2012Amb la col·lecció d'imatges que correspon a la desfilada del diumenge del Carnaval de Vinaròs, fotogrames completa totes les galeries de fotografies de l'edició 2012 del carnaval vinarossenc. Sumant les 7.500 fotografies que corresponen a la desfilada del diumenge, us presentem des de la nostra web, més de 20.000 fotografies que hem fet per a tots vosaltres.

Si us sembla interessant, us podeu adreçar al nostre correu electrònic i indicar-nos del Carnaval de Vinaròs 2012, quina és la fotografia que més us ha agradat. Per enviar-nos el missatge podeu fer clic aquí.

Les imatges del diumenge han estat fetes per Patxi Pérez, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà

Esperem que gaudiu de les nostres imatges.


1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

8

9

 

10

 

11

12

13

 

14

15

16

17

 

18

 

19

 

20

 

21

 

22

 

 

 

 


Imatges inèdites del Carnaval 2011


Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

 

Setena part

 

Vuitena part

 

Novena part

 

Desena part

 

Onzena part

 

Dotzena part

 

Fotogrames us ofereix 5.000 fotografies més del Carnaval de Vinaròs 2011, que han estat reservades des de l'any passat per oferir-vos un inici de les festes del Carnaval de Vinaròs d'aquest any 2012. És simplement un aperitiu del que serà el nostre treball per a tots vosaltres i per a tot el món. Heu de recordar que per a tot el món és la nostra web difusora del Carnaval de Vinaròs, ja que les nostres imatges han estat visualitzades des de més d'un centenar de països, i per això, des de Japó, Turquia, Mèxic, Iran, Egipte, Cuba, Xina, República Sud-africana, Lituana, Argentina, Austràlia, Vietnam, Tuvalu, Xile, Tanzània i molts i molts països més saben del nostre Carnaval i de la nostra cultura gràcies a la nostra web.

Us desitgem que gaudiu de les nostres imatges.


Carnaval de Vinaròs 2011

Les primeres imatges del carnaval 2011. Començarem, com sempre amb la Gala de les Reines, i de mica en mica us anirem posant totes les imatges del Carnaval de Vinaròs d'aquest any.


LA GALA DE LES REINES


 

Primera part

 

Segona Part

 

 


LES DESFILADES


"Els colors més vius del Carnaval de Vinaròs"


Locura

 

Els xocolaters

 

La morterada

 

Com xalem

 

Va que xuta

 

La colla

 

Depressa i corrents

 

I sense un duro

Pensat i fet

 

Els dormilons

Els povals

Arramba i clava

Els mateixos

 

Ni fu ni fa

Karting

 

Ja hi som

 

Fot-li canya

 

Marxeta 87

Tot a orri

Cherokis

Les agüeles

 

Poche and friends

 

Penya Barça

 

No en volem cap

Tomba i tomba

 

Pan y Toros

 

Centro aragonés

 

Penya València

El Pilà

 

Tots dins d'un got

Uiaaaa...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FOTOGRAMES us ofereix una extraordinària oferta: Les 1.000 millors imatges en DVD del Carnaval 2011 +100 imatges de la comparsa que desitgeu, tot això per 15€. Totes les fotografies en format digital de gran qualitat per a que us les pugueu ampliar fins a 30x40 cm. Podeu reservar, amb les vostres dades (nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic) enviant-nos un missatge. Unes setmanes després del Carnaval 2011 ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el DVD


 

 

Carnaval de Vinaròs 2010


LA GALA DE LES REINES

Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

 

Setena part

Vuitena part

Novena partLA DESFILADA DEL DISSABTE

Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

 

Setena part

 

Vuitena part

Novena part

LA DESFILADA DEL DIUMENGE


Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

 

Setena part

 

Vuitena part

Novena part

Desena part

 

Des de que aquesta pàgina corresponent al Carnaval 2010 de Vinaròs ha estat penjada a la nostra web, hem rebut visites procedents dels següents països:

Estats Units, Polònia, Espanya, Federació Russa, Canadà, Japó, Gran Bretanya, Holanda, Argentina, Xina, Australia, Sudàfrica, Portugal, Bèlgica, França, Andorra, Txèquia, Alemanya, Suïssa, Itàlia,  Ucraïna, Eslovàquia,   Àustria, Mèxic, Malàisia, Finlàndia, Brasil, India, Colòmbia, Uruguay, Tailàndia,  República Dominicana, Noruega, Veneçuela, Turquia, Indonesia, Romania, Irlanda, Hongria, Bulgària, Xile, Singapur, Síria, Islàndia, Nova Zelanda, Dinamarca, Vietnam, Nicaragua, Marroc, Egipte, Seychelles, Iran, Filipines, Lituània, Sri Lanka, Maldives, Costa Rica, Grècia,  Moldàvia, Eslovenia, Mongòlia, Geòrgia,

(S'han enumerat de més a menys per percentatge de visites)


Si desitgeu algunes de les nostres imatges del Carnaval 2010 de Vinaròs, només heu d'enviar-nos al nostre correu electrònic el nom i la galeria corresponent de la imatge o imatges que desitgeu, i us les enviarem per correu electrònic. Ja sabeu, que si heu de fer us públic d'elles, heu de fer menció de la nostra web: www.fotogrames.cat.

Voleu posters de la vostra fotografia de Carnaval? Desitgeu tenir les vostres fotografies d'estudi amb la disfressa d'aquest any? Voleu reservar el llibre d'imatges de FOTOGRAMES del Carnaval 2010?

Visiteu la nostra web:

És un món de serveis al teu abast


Carnavals anteriors


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.com - 2010